Nincs aktuális esemény.
Sajtószemle
Jó kezekben az egyetemi tudásbázis PDF Nyomtatás E-mail

December közepén tartották a Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr) jövőjét jelentősen mértékben meghatározó szervezetfejlesztési kezdeményezés zárórendezvényét. A Tudásmenedzsment Központ létrehozását célzó támogatási projekt lezárása egyben új kezdetet jelent az intézmény falai között felhalmozódó tudástartalmak értékké formálása terén.

Tovább...
 
Rendszerbe foglalt szellemi tulajdonkezelés PDF Nyomtatás E-mail

Tudásból értéket kovácsolni – nem könnyű feladat. Főleg akkor, ha valamilyen új tudásról, találmányról van szó. Szabadalmaztatás, piacra vezetés, szolgáltatásfejlesztés, csupa kihívás a szellemi tulajdon kezelésének szövevényében. A győri egyetemen eddig is felkarolták az innovatív kezdeményezéseket, a közelmúltban még átláthatóbbá vált ez a támogató folyamat.

Tovább...
 
Diákok tervezték a világ csodáit bemutató eszközöket PDF Nyomtatás E-mail

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Széchenyi István Egyetemmel együttműködésben kezdte meg a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ kialakítását, amely a közlekedés, a járműgyártás és a mobilitás témakörére alapozza kiállításait. A „tudományos játszótér” várhatóan 2012 tavaszán nyitja meg kapuit az egyetem területén.

Tovább...
 
Nyílt innováció győri hátszéllel PDF Nyomtatás E-mail

Hat felsőoktatási intézmény, köztük a Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr) közreműködésével egyedülálló nemzetközi vállalkozásfejlesztési projekt vett kezdetét, amelynek köszönhetően új lendületet kaphat a kreatív elképzelések ipari megvalósításának folyamata.

Tovább...
 
Hidrogénnel hajtott jövő PDF Nyomtatás E-mail

Ha egy kutatócsapat áramot vezet a vízbe, annak nyilvánvalóan komoly indoka van. Az első hallásra veszélyesnek tűnő mutatvány nem csupán ártalmatlan, de rendkívül hatékony is.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 1 (9 - 14)