Nincs aktuális esemény.
Sajtószemle
Hallgatók és oktatók közös találmányai PDF Nyomtatás E-mail

A SZE-Győr Tudásmenedzsment Központja kiemelt figyelmet fordít a tehetségek felkarolására, az innovatív ötletek támogatására. E törekvés jegyében immár harmadik alkalommal indulhattak a Széchenyi Duó alkotói pályázaton legalább egy hallgatóból és egy oktatóból álló csapatok találmányi ötleteikkel, s a szakmai zsűri által legjobbnak tartott tervek komoly anyagi támogatásban részesültek.

Tovább...
 
Megújuló egyetem a gazdaság szolgálatában PDF Nyomtatás E-mail

Félidőhöz érkezett a Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr) zajló, mintegy 15 milliárd forint összköltségvetésű átfogó intézményfejlesztési program, amelyet az Új Magyarország Fejlesztési Terv tizenhét projektje mellett sajáterős beruházások tesznek teljessé. A fejlesztés minden tekintetben átformálja, dinamizálja az eddig is rugalmas reagálási és együttműködési képességéről ismert egyetemet. A megújulás központi elemének tekinthető építkezés végéhez közeledve elkezdődött az új épületek műszaki átadása, amely jó alkalmat ad arra, hogy a már látható körvonalak mentén képet kapjunk az egyetem új funkcióiról, jövőbeni szolgáltatásairól.

Tovább...
 
Széchenyi Duó eredményhirdetés az innovációs kiállításon PDF Nyomtatás E-mail

Első alkalommal rendeztek Győrben Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítást. Az eseménynek a Széchenyi István Egyetem adott otthont, a szervezőmunkát az Universitas-Győr Nonprofit Kft. végezte el. A kiállítás célja az volt, hogy bemutassák a térség innovációs tevékenységének eredményeit, és azt hogy laboratóriumokban, számítógépeken születő ötletekből valódi, a fogyasztók számára megvásárolható piaci termékek lesznek. Az eseményen adták át a Széchenyi Duó Pályázat díjait, amellyel diákok és oktatók közös kutatómunkáját támogatják.

Tovább...
 
Tudástérképen mutatja be szellemi potenciálját az egyetem PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetem tudástérképének elkészítése és karbantartása az egyik legfontosabb eleme annak a két fejlesztési projektnek, amelyet szerdán mutattak be a felsőoktatási intézmény tudásmenedzsment központjának vezetői. Szekeres Tamás rektor hangsúlyozta, céljuk, hogy szélesebbre tárják az egyetem kapuit, és így hiteles és részletes információt nyújtsanak a hallgatóknak, az oktatóknak, az együttműködő szervezeteknek és vállalatoknak az iskola tudásvagyonáról és ezek alkalmazhatóságáról.

Tovább...
 
Tudásmenedzsment Központ létesül az egyetemen PDF Nyomtatás E-mail

Tudásmenedzsment Központ létesül a Széchenyi István Egyetemen. Az uniós támogatásból megvalósuló fejlesztés fontos lépéseként tegnap megnyílt az innovációs iroda, illetve meghirdették a Széchenyi Duó Pályázatot is.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 10 (14 - 14)