Nincs aktuális esemény.
Külső pályázatok
Újra nyitva a Mecenatúra pályázat PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által kiírt Mecenatúra pályázat keretében jelenleg szakmai rendezvények és az ezekhez kapcsolódó események előkészítéséhez és lebonyolításához lehet támogatást elnyerni.

Beadási határidő: 2010. október 31.

Tovább...
 
Svájci program - Új pályázati kiírás jelent meg a Svájc és Magyarország által aláírt Ösztöndíj alap PDF Nyomtatás E-mail

ImageA svájci ösztöndíj alap a magyar tudósok részére meghirdetett akadémiai csereprogram, kutatási ösztöndíjak (6-24 hónap) vagy rövid távú (5 nap) kutatási célú látogatások lebonyolítására Svájcban.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2010. november 1.

Tovább...
 
Kutatók éjszakája 2010 PDF Nyomtatás E-mail

Idén is megrendezésre kerül a Kutatók éjszakája rendezvénysorozat szeptember 24-én. A tudományos-szórakoztató fesztivál örszágszerte várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Bővebb információ: http://www.kutatokejszakaja.hu/2010/

 
Európai Unió 7. Kutatási, Technológiafejlesztési és Demonstrációs Keretprogramjának új pályázatai PDF Nyomtatás E-mail

Megjelentek az Európai Unió 7. Kutatási, Technológiafejlesztési és Demonstrációs Keretprogramjának új pályázati felhívásai

Az Európai Bizottság 2010. július 20-án jelentette meg a 7. Kutatás-fejlesztési Keretprogram új pályázati felhívásait. Az Unió 6,4 milliárd eurót fordít 2011-ben kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatására. Különösen nagy hangsúlyt fordít az Európai Bizottság a kis- és közepes vállalkozások részvételének az erősítésére, emellett fontos szerepet kap többek között az egészség, valamint kutatócsoportok felépítése, illetve megerősítése.

Tovább...