Nincs aktuális esemény.
Lezárt fordulók
1. Széchenyi Duó pályázat PDF Nyomtatás E-mail

Kik pályázhatnak?

Minimum kétfős csapatba szerveződve pályázhatnak a Széchenyi István Egyetem nappali és levelező tagozatú hallgatói, oktatói. A pályázat beadásának feltétele, hogy a pályaművön minimum egy hallgató és egy oktató párosként dolgozzon, így a pályázatot is együttesen adják be.

Mit lehet nyerni?

I. díj: 1.000.000 Ft-os bér jellegű kifizetéssel adott pénzösszeg a csapatnak

II. díj: 800.000 Ft-os bér jellegű kifizetéssel adott pénzösszeg a csapatnak

III. díj: 700.000 Ft-os bér jellegű kifizetéssel adott pénzösszeg a csapatnak

A díjat a pályázatban megfogalmazott ötlet kivitelezésére kell fordítani.

Mivel lehet nevezni?

Pályázni lehet az egyetemen oktatott összes tudományterületről bármilyen innovatív ötlettel, elképzeléssel, melynek eredménye egy kézzel fogható alkotás, találmány, szimuláció, know-how, makett, formaterv: deszkamodell

Hogyan kell jelentkezni?

A pályázati dokumentációt 2 nyomtatott és 1 elektronikus példányban 2010. február 25. 12:00 óráig beérkezően kell levélben vagy személyesen eljuttatni a Tudásmenedzsment Központ Innovációs Irodájának.

Pályázati dokumentáció:

Pályázati adatlap

Pályázók önéletrajza

A támogatás felhasználását bemutató költségterv

Megvalósíthatósági tanulmány (max. 1 oldal)

Az ötletet bemutató rajz, vázlat (max. 1 oldal)

Kik döntenek?

A pályázatokat formai ellenőrzés után egységes bírálati szempontok szerint értékelik az Egyetem felkért szakértői. A döntésről minden pályázó 2010. március 10-ig értesítést kap. A díjat sajtótájékoztató keretében a Rektor/ Rektor helyettes adja át.

Hogyan tovább?

A nyertes csapatoknak a pályázat kihirdetését követően 3 hónap áll rendelkezésre, hogy a pályázatban foglaltakat megvalósítsák. A projekt zárásaként a 3 hónap leteltével az elkészült a beszámolót, valamint a deszkamodellt kell bemutatni a Tudásmenedzsment Központ által felkért szakértőknek.

A három hónap alatt a díjazott csapatok vállalják, hogy részt vesznek a Tudásmenedzsment Központ Irodája által kéthetente szervezett műhelyvitákon, amelyen bemutatják saját munkájuknak menetét, valamint aktívan hozzászólnak a többi díjazott beszámolójához.

Egyéb tudnivalók:

A pályázati dokumentáció letölthető a Tudásmenedzsment Központ honlapjáról, valamint személyesen átvehető az Innovációs Irodában.

Az Innovációs Iroda címe: Széchenyi István Egyetem, 9026 Győr, Egyetem tér 1. K/3 fsz.

Holnap elérhetősége: http://tud.sze.hu

A pályázat az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.