Nincs aktuális esemény.
TMK Hírlevél - 2010. január PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:
1. Hamarosan befejeződnek az Innovációs Iroda munkálatai
2. Sajtóreggelin mutakozik be a Tudásmenedzsment Központ
3. Széchenyi Duó alkotói pályázat meghirdetése

1. Hamarosan befejeződnek az Innovációs Iroda munkálatai

Átadás előtt áll a kampusz K3-as kollégiumi épületének földszintjén található Innovációs Iroda, ahol február közepétől a Tudásmenedzsment Központ (TMK) munkatársai fogadják az innovatív elképzelésekkel, találmányi ötletekkel, kutatás-fejlesztési kérdésekkel jelentkező egyetemi munkatársakat, hallgatókat és vállalkozókat.

2. Sajtóreggelin mutakozik be a Tudásmenedzsment Központ

Február 12-én 10 órától kötetlen sajtóbeszélgetés keretében ismerkedhetnek meg a regionális média munkatársai a Tudásmenedzsment Központ tervezett tevékenységi köreivel, célkitűzéseivel. A program helyszíne a Bridge Hallgatói és Oktatói Centrum emeleti nagyterme lesz. A sajtóreggelin részt vesz Szekeres Tamás rektor, Rechnitzer János általános és tudományos rektorhelyettes, Szilasi Péter Tamás stratégiai és fejelsztési igazgató, valamint Dőry Tibor, a Tudásmenedzsment Központ igazgatója.

3. Széchenyi Duó alkotói pályázat meghirdetése

Szintén február 12-én, a sajtóreggelit követően 14 órától az „E” épület „F” termében kerül sor a Tudásmenedzsment Központ „zászlóbontására”. Az eseményen az egyetemi vezetők mellett beszédet mond Borkai Zsolt polgármester is. A program részeként Szekeres Tamás rektor meghirdeti a Széchenyi Duó alkotói pályázatot, amelyen legalább egy oktatóból és egy hallgatóból álló csapatok indulhatnak majd innovatív találmányi ötleteikkel.